Leuk spontaan getrouwd mannenstel met een kinderwens

28 april 2019
NaamAntoni & Jesse
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wensCo-ouderschap, Anders
ProvincieNoord-Brabant, Zuid-Holland, Vlaams-Brabant
Reageren viajesseleijten@gmail.com
 925x bezocht sinds 28 april 2019

Oproep

Leuk spontaan getrouwd mannenstel met een kinderwens

Wij Jesse (37) en Antoni (33) zijn al 13 jaar samen en al 6 jaar gelukkig getrouwd en hebben samen een kinderwens die we graag in vervulling willen laten gaan. Wie weet wel met jou/jullie? We zijn op zoek naar een vrouw voor het dragen van onze liefdesbaby, “onze” bedoelen we met jou/jullie want ze zoeken een stel of alleenstaande vrouw voor co-ouderschap. Of je nu alleenstaand bent of samen met een vriend of vriendin is voor ons niet een probleem.

Wie zijn wij?
Antoni is zelfstandig ondernemer en heeft een Dansschool, entertainmentbureau en make up studio. Jesse is werkzaam bij een orthopedisch bedrijf als rayoncoördinator. Samen hebben we nog een hond . We komen uit Breda We zijn echte gezelligheidsmensen en gaan graag op pad samen, houden van goed en gezond eten en houden van een feestje op z’n tijd.

Waarom wij graag een kind willen?
Een kindje zou echt een verrijking zijn in het leven, je eigen zoon of dochter dingen meebrengen van jezelf, het geven van liefde en vooral genieten samen als gezin van het leven zijn hierin belangrijke pijlers.

Sta jij ook zo in het leven en wil je net als ons een kindje? Stuur dan nu een berichtje zodat we snel met jou kennis kunnen maken!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>