Leuk lesbisch stel uit Amsterdam zoekt donor(zaad)

Wij zijn twee Amsterdamse dames van 33 en 35 jaar, die al 11 jaar dolgelukkig zijn samen. Hoog tijd om de volgende stap te nemen dus. We hebben beiden al jaren een kinderwens en breiden graag ons gezin met twee dreumesen uit.

Een beetje over ons. We zijn hardwerkende dames uit de IT en marketingbranche en houden van cultuur, musea, natuur, uitgaan maar vooral van lekker eten met vrienden en familie. Omdat we beiden uit grote en gezellige families komen, willen we graag de traditie voortzetten. Daarom zijn wij nu op zoek naar een donor die ons het geluk van een kind (of twee) kan schenken.

Wij willen geen co-ouderschap of donorplus-constructies, maar wel iemand die op de achtergrond betrokken blijft en bereid is op verjaardagen te komen. Verder staan we open en maken we het liefst gezamenlijk specifieke afspraken om vast te leggen.

Maar eerst maken we graag kennis. Ben jij wie we zoeken? Laat dan een berichtje achter en vertel ons over jezelf en hopelijk kunnen we bij een kop koffie (of glas wijn), op gepaste afstand, elkaar beter leren kennen. Wij zijn benieuwd!

Leuk lesbisch stel uit Amsterdam zoekt donor(zaad)
Naam Sol en Pat
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Leuk lesbisch stel uit Amsterdam zoekt donor(zaad)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven