Lesbische stel met een kinderwens

Hallo,

Wij zijn opzoek naar een donor die ons wil helpen met onze wens om moeders te worden. Wij zijn al 7 jaar samen en we voelen ons er klaar voor om ons gezin te vergroten. We zijn op zoek naar een donor die verder geen rol wil hebben in de opvoeding van het kind.
Zou je ons graag willen helpen met doneren stuur dan een berichtje en zo kunnen we meer over elkaar te weten komen.

Groeten,
Namitta en Giorgina

Lesbische stel met een kinderwens
Naam Namitta en Giorgina
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor

Oproep

Lesbische stel met een kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven