Lesbische singel zoekt donor

25 augustus 2019
NaamSamantha
Ik benLesbische vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Hetero man alleen
Mijn wensDonor
ProvincieNoord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Reageren viasammy19862019@gmail.com
 1.162x bezocht sinds 25 augustus 2019

Oproep

Lesbische singel zoekt donor

Ik ben Samantha en een single vrouw met een grote kinderwens.

Ik wilde altijd vroeg moeder worden, maar heb lang naar de ware gezocht met wie ik die wens kon delen. Halverwege mijn twintiger jaren was ik eruit dat ik mijn leven wil delen met iemand van het zelfde geslacht. Mijn eerste relatie was met een iets oudere vrouw zonder kinderwens. Mijn wens heb ik toen opzij gezet; ik ging voor de liefde. Nadat deze relatie over ging begon de wens weer te kriebelen. Ik kreeg een relatie met iemand die een zoontje van 4 had, mijn schoonzussen werden zwanger; ik wist zeker dat ik ook heel graag moeder wilde worden. Ergens was ik misschien toch wel een beetje jaloers.
Na bijna een jaar besloot ik een punt achter de relatie te zetten, wat betekende dat ik ook mijn kinderwens weer op een laag pitje zette.

Nu ben ik ruim 32 jaar en heb ik besloten niet meer op de ware te wachten en mijn wens alleen in vervulling te laten gaan. Naja, alleen: ik heb daar wel hulp bij nodig.

Mijn lichaam laat mij zo hier en daar een beetje in de steek waardoor ik al wel een traject heb lopen. Nee, ik heb geen ernstige ziektes, maar meer probleempjes tijdens de maandelijkse vrouwendingetjes.

ZI heeft absoluut mijn voorkeur, vandaar dat ik al een traject heb lopen, maar het kan zomaar zijn dat ik de hulp van de artsen nog meer nodig heb.

Wat ik precies zoek?
Een man tussen de 30 en 45 jaar die d.m.v. doneren wilt helpen. 2-3 x per jaar een update wilt ontvangen over het kindje maar verder niks met de opvoeding te maken wilt hebben. Dus ook geen vaderrol wilt

Denk jij dat je mij kan helpen? Ik zie graag een reactie

Vriendelijke groet,

Een grote wensmoeder

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>