Lesbisch stel zoekt wensvader in de regio Zoetermeer of Rotterdam

Beste wensvader,

Wij stellen ons graag even voor. Wij zijn Fleur (32) en Caitlin (30). We hebben ongeveer anderhalf jaar een relatie en we kunnen sindsdien geen leven zonder elkaar voorstellen. We wonen samen, maar in twee verschillende huizen. We hebben een huurappartement in Zoetermeer – hier zijn we voornamelijk te vinden – en een koop (eengezinswoning) in Goudswaard. We zijn naarstig op zoek naar ons droomhuis, maar we hebben nog geen succes geboekt. Overigens hebben we samen een poes, die niet kan miauwen, genaamd Lazy, en een lieve hond met een gebruiksaanwijzing: onze Didi.

Fleur is in Leiden afgestudeerd in North American Studies en een echte taalnerd. Onlangs is zij gestart als ZZP’er; als Nederlands en Engels tekstschrijver en vertaler. Fleur heeft een Egyptische vader en een Nederlandse moeder. Caitlin heeft daarentegen Nederlandse ouders en we omschrijven onszelf graag als Duo Penotti.

Fleur is dolgelukkig in de bibliotheek en kan in sommige periodes dagelijks een boek verslinden. Ze belt veel met familie en vriendinnen en luistert altijd naar muziek.
Daarnaast is Fleur graag creatief bezig; denk aan fotoalbums maken, scrapbooking en met pastelkrijt tekenen. Haar grootste passie is echter in één woord samen te vatten: schrijven. Fleur is actief blogschrijfster en heeft twee weken geleden haar autobiografie gepubliceerd.

Caitlin werkt bij de Rotterdamse politie. Op dit moment volgt zij ook een studie Toegepaste Psychologie. Caitlin heeft evenals Fleur een passie voor koken, maar ze vindt het ook heerlijk om uiteten te gaan of een terrasje te pakken.
Caitlin heeft groene vingers en houdt van klussen. Daarnaast is ze een sportieve vrouw en wisselt af tussen diverse sporten. Op dit moment heeft ze het klimmen en het hardlopen verruilt voor boksen.

Caitlins grootste passie is haar motor. Op haar vuurrode Hyundai rijden we overal naartoe. We zijn dol op en reizen en stedentrips. Tot nu toe hebben we de cultuur in Parijs, Italië en Portugal opgesnoven. Deze zomer gaan we een weekend naar Amsterdam en in september reizen we af naar Marakesh.

Vanaf het begin van onze relatie hebben Caitlin en ik open gesproken over onze kinderwens. We zijn allebei erg direct en hechten veel waarde aan een goede communicatie. We zouden allebei één keer zwanger willen worden van dezelfde biologische vader.

Caitlin en ik vinden het waardevol om veel tijd te besteden aan het proces van onze wensvader leren kennen. We vinden het ook van belang dat we dezelfde normen en waarden delen.

Wij stellen ons voor dat de wensvader een beperkte rol speelt in het leven van onze kinderen. In deze rol is er ruimte voor leuke uitstapjes, activiteiten, verjaardagen en feestdagen. Echter als de wensvader geen actieve rol wil hebben, dan vinden wij dit ook prima.

Wij vinden het belangrijk om open naar onze kinderen te communiceren. Er moet voldoende ruimte zijn voor oprechte vragen en antwoorden. De kinderen moeten weten waar ze aan toe zijn met betrekking tot hun vader en wij geloven niet in taboes.

De ideale wensvader is wat ons betreft: actief, zorgzaam en betrouwbaar. Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid, maar we zijn ook van mening dat humor niet mag ontbreken. We vinden het belangrijk om het leven niet te serieus te nemen en af toe de draak te steken met elkaar of met onze problemen, want deze hebben wij net als ieder ander.

De opvoeding van een kind zorgt voor de nodige uitdagingen. Wij dragen hier de verantwoordelijkheid voor, maar we zijn zeker bereid te praten over onze gezamenlijke wensen, opvattingen en toekomstdromen. Bovenal vinden we het belangrijk dat we gezamenlijk kunnen genieten van onze kinderen.

Lesbisch stel zoekt wensvader in de regio Zoetermeer of Rotterdam
Naam Fleur en Caitlin
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Den Haag, Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Lesbisch stel zoekt wensvader in de regio Zoetermeer of Rotterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven