Lesbisch stel zoekt een fijne donor(+) om hun kinderwens te vervullen.

Wij zijn twee vrouwen van 28 en 29 jaar en zijn op zoek naar een donor(+) om onze kinderwens te vervullen. Wij zijn nu 3 jaar heel gelukkig samen, wonen in een fijn huisje in Amsterdam samen met onze kat en zijn sinds een jaar bezig met invulling te geven aan onze kinderwens. Via deze manier hopen wij een fijne donor(+) te vinden.

E werkt als trajectbegeleider voor mensen met autisme en A als adviseur in het onderwijs. In onze vrije tijd vinden we het leuk om lange wandelingen te maken, te boulderen, naar de film te gaan en regelmatig het theater te bezoeken. Daarnaast geniet E ervan om ’s ochtends vroeg hard te lopen. A slaapt dan nog en zingt veel liever ’s avonds bij haar koor.

Wij zoeken een leuke, spontane man waarbij we het vooral belangrijk vinden dat er een goede klik tussen ons is. Hoewel we niet op zoek naar een iemand die een opvoedrol op zich neemt, vinden we het wel belangrijk dat er contact (mogelijk) is. De mate van contact tussen jou en het kind, kunnen we samen uitgebreid bespreken. Hierin is de wens van jou als donor voor ons ook belangrijk.

Herken je jezelf in dit bericht, neem dan contact met ons op.

Lesbisch stel zoekt een fijne donor(+) om hun kinderwens te vervullen.
Naam E en A
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Lesbisch stel zoekt een fijne donor(+) om hun kinderwens te vervullen.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven