Lesbisch stel zoekt donor (zuid-Holland)

Wij, 35 en 38jr., hebben een mooi samengesteld gezin van 4 kinderen, maar we zijn nu op zoek naar het laatste stukje dat ons mooie gezin compleet kan maken. We komen uit de regio Rotterdam. We zoeken een donor die ons wil helpen met het vervullen van onze wens, maar verder geen onderdeel uit zal maken in het leven van het kindje. Wel vinden we het belangrijk dat het kindje op latere leeftijd de mogelijkheid heeft om te weten waar hij of zij vandaan komt.

Lesbisch stel zoekt donor (zuid-Holland)
Naam Meerdangewenst
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Lesbisch stel zoekt donor (zuid-Holland)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven