Lesbisch stel zoekt donor uit provincie Groningen/Drenthe/Friesland

Hoi! Even voorstellen; Ik heet Tes en ben 31 jaar oud. Mijn vriendin en ik wonen samen in Groningen met onze twee katten. Ik ben redelijk sportief en houd van zwemmen, fietsen, wandelen, reizen, afspreken met vrienden en ik ben gek op de natuur en dieren. Verder ben ik werkzaam in de ICT sector.
Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een donor, omdat we graag een kindje willen krijgen, mits het ons gegund is . De donor hoeft niet direct betrokken te zijn, maar mocht het kind later willen weten wie zijn/haar vader is, dan is het heel fijn als de donor eventueel open staat voor contact.

Lesbisch stel zoekt donor uit provincie Groningen/Drenthe/Friesland
Naam Tes
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Regio Assen, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Leeuwarden
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen

Oproep

Lesbisch stel zoekt donor uit provincie Groningen/Drenthe/Friesland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven