Lesbisch stel zoekt donor plus

4 april 2020

Wij zijn een lesbisch stel van 29 en 30 jaar uit Utrecht. We zijn op zoek naar een leuke man die onze donor zou willen zijn. We vinden het belangrijk dat de donor een rol zal vervullen in het leven van ons toekomstige kindje. We zijn niet op zoek naar co-ouderschap, maar we staan ervoor open om de vaderrol met de donor te bespreken. Wij zouden het leuk vinden als de donor/vader het kind af en toe zal zien. Wat ons betreft kan dit zowel een paar keer per maand als een paar keer per jaar zijn.

Over ons: We zijn beiden universitair geschoold; arts en onderwijskundige. We zijn sportief en houden van handballen en surfen. Onze mini-toekomstdroom is om onze eigen camper te bouwen en mooie reizen te maken. We zijn nu even terug in Nederland vanwege Corona, maar zullen als het weer kan richting Malawi gaan om (tijdelijk) te werken. Wanneer we een geschikte donor hebben gevonden willen we ons definitief weer in Nederland vestigen. Het zou leuk zijn als we een mogelijke donor nog een paar keer face-to-face kunnen zien voordat het kennismaken verder moet gaan via gezellige Skype-gesprekken!

Wat zoeken we in een donor: Een sociale, gezellige man en toekomstige vriend. Niet ouder dan 45 jaar, HBO/WO opgeleid. Het zou leuk zijn als je in de buurt van Utrecht woont, maar dit is geen vereiste!

Als je dit een leuk berichtje vindt en als je jezelf in de bovenstaande tekst herkent, zouden we graag een bericht ontvangen met wat informatie over jezelf en je motivatie om donor te zijn.

Veel liefs.

NaamWensmama's
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor Plus

Oproep

Lesbisch stel zoekt donor plus

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>