Lesbisch stel met kinderwens.. Word jij onze donor?

23 september 2019
NaamNoa
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wensDonor
Reageren viaroopos123@gmail.com
 728x bezocht sinds 23 september 2019

Oproep

Lesbisch stel met kinderwens.. Word jij onze donor?

Hoi mogelijke toekomstige donor,

Wij zijn een lesbisch stel met een hele grote kinderwens. We zijn hier al een tijdje mee bezig maar helaas is het ons nog niet gelukt een donor te vinden, waar we een goed gevoel bij hebben.

Wij zijn twee vrouwen van 24 en 34 jaar jong/oud, wonend in Midden-Nederland. De één zit in het laatste jaar van de studie Sportkunde, de ander werkt als logistiek medewerker. We zijn allebei erg sportief, we doen aan voetbal en fitness. Daarnaast houden we van theater en musicals.

We willen heel graag kinderen, het liefst twee (van beide moeders één). We zoeken een donor die ervoor openstaat om ons twee keer hierbij te helpen, zodat de kinderen alsnog halfbroertjes/zusjes van elkaar zijn en mogelijk wat van elkaar weghebben. Daarnaast zijn we opzoek naar een donor welke geen actieve rol wilt spelen bij de opvoeding van het kind. Dit houdt in dat alleen wanneer het kind zelf naar de donor vraagt, contact mogelijk is. We zouden het prettig vinden als de donor een sportieve man is, met een goed gevoel voor humor. We vragen van de donor om open te staan voor een medische test (bloed en urine test). We willen zwanger worden door middel van zelfinseminatie.

We denken dat wij de kinderen een goede opvoeding kunnen bieden, omdat we erg leuk zijn met kinderen, lief en zorgzaam zijn. We hopen dat onze toekomstige donor dit leest en ons een berichtje stuurt. Reageren doen wij op iedereen die ons een berichtje stuurt. We zouden het fijn vinden om op korte termijn met elkaar af te spreken, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en het één en ander kunnen doornemen.

Groetjes en tot snel.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>