Lesbisch stel met grote kinderwens zoekt donor !

Hallo,

Wij zijn Danique en Christy.
Samen hebben wij een grote kinderwens !
Inmiddels zijn wij 4 jaar samen en zijn wij er klaar voor om ook samen een kindje te krijgen. Daarom zijn wij opzoek naar een leuke enthousiaste donor die ons graag wil helpen ! Dit betreft wel een donor die bij onze beide zwangerschappen wil doneren,
Maar geen deel uit maakt van de opvoeding etc.

Ben jij diegene die ons graag wil helpen?! Stuur ons dat een berichtje !!

Danique en Christy

Lesbisch stel met grote kinderwens zoekt donor !
Naam Danique en Christy
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor
Provincie Drenthe, Flevoland, Gelderland, Groningen, Overijssel

Oproep

Lesbisch stel met grote kinderwens zoekt donor !

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven