Knappe, nuchtere, open-minded lesbie zoekt dito pappa(s)

4 april 2020

Weet je wat het is? Het lijkt mij heel erg leuk samen dit traject in te gaan. Een traject om samen een klein wezentje op de aarde te zetten. Om samen hem of haar te leren hoe is het om op te groeien in een gewenst ‘roze’ gezin. Met de nadruk op samen omdat ik van mening ben dat wanneer je hier samen voor kiest, je er ook samen voor hem of haar bent. Dus we halen samen de prikjes en gaan samen naar de oudergesprekken maar doen ook ‘leuke’ dingen met z’n allen. Een soort 60/60 regeling, waar er overlap is én ruimte voor onszelf.

Ik ben niet op zoek naar een man, maar naar een vader of vaders. Die open staan, nuchter zijn, kunnen praten, discussiëren, maar dit niet direct als het einde van de wereld zien, stimuleren dat fouten gemaakt kunnen worden en dat humor een hoop oplost.

Wat heb ik te bieden? Ik ben een zelfverzekerde lesbische vrouw, een chaotische perfectionist en een kalme druktemaker. Ik analyseer op basis van gevoel en kan volgens vrienden goed tot de kern komen. Een no-nonsense vrouw met een positieve open kijk naar de wereld.

Wat ik graag in jou/jullie zie. Dat er ruimte is voor plezier, vastigheid en open gesprekken. En vooral leren dat diversiteit in het leven een feest is. Ik ga voor een goede mix van de beste ouders van de wereld. Ouders die streng doch rechtvaardig zijn en vooral de humor ervaren in alle fases van het opgroeien.

NaamTessa
Ik benLesbische vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioHaarlem
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Knappe, nuchtere, open-minded lesbie zoekt dito pappa(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>