Klaar voor het moederschap

Wij – Sylvana & Sherien – hebben na een traject bij een kliniek besloten om het minder klinisch en onpersoonlijk aan te pakken. Helaas hebben wij geen bekend iemand die als donor wil optreden en hopen wij langs deze weg toch een donor te vinden. We zijn een wat ouder stel (38 jr) en dit voelt als een laatste kans… Sinds 2017 is Sherien bonusmoeder geworden van een tienjarig meisje, maar wil zij na heel lang wikken en wegen, rationaliseren en overdenken toch graag zelf een keer dragen en vanaf het begin opvoeden.

Sherien is van Surinaams Hindostaanse afkomst en Sylvana is blank met blauwe ogen, daarom zoeken een blanke donor met blauwe ogen. Het kind zal ons als ouders hebben, dus wat wij eigenlijk zoeken is een donor die verder niet betrokken is bij de opvoeding, maar slechts de humane insteek heeft om ons toch een tweede kind te gunnen.

Wij zijn heel benieuwd of wij via deze weg toch een lieve, attente en vooral geschikte donor vinden.

Klaar voor het moederschap
Naam SylSher
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht

Oproep

Klaar voor het moederschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven