Kind op de fiets

25 februari 2020

Iets meer dan een jaar geleden plaatste ik hier ook een oproep. Helaas heeft die oproep niet geleid tot het gewenste resultaat, maar mijn wens is er niet minder op geworden, alleen maar sterker en wellicht ook met duidelijker uitgangspunten mijnerzijds. Ik wil sowieso van een 50/50 co ouderschap uitgaan, het liefst contact met iemand (of een stel) rond mijn leeftijd (36) en woonachtig in Amsterdam.

Sinds ik me kan herinneren heb ik al een kinderwens en hoe meer vrienden rondom mij heen zich gaan settelen en kinderen krijgen begint het bij mij toch erg te kriebelen. Het ultieme idee om iemand op te mogen voeden. Een knikkebol op de fiets die je rechtop kunt houden met je hand of op latere leeftijd voelt in je rug, dat is toch wel het mooie beeld dat ik daarbij heb. Ik weet natuurlijk dat zorg dragen voor een kind veel meer behelst dan dat moment, maar het is een beeld dat me bij andere ontroert.
Ik ben werkzaam in de creatieve industrie en nu vooral in het onderwijs, heb een grote en hechte vriendengroep en ben veel met mijn familie.
Herken(nen) je of jullie in mijn bericht, ben je of zijn jullie met beide benen op de grond, recht door zee, pragmatisch en met idealen stuur me dan vooral een bericht.

NaamKind op de fiets
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Kind op de fiets

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>