Juffenstel zoekt droomdonor!

Wij zijn Myrthe (27) en Jorien (31). Zes jaar geleden leerden wij elkaar kennen via het internet. Na een tijd daten, werd onze relatie officieel. Jorien mocht direct mee carnavallen met de Brabantse Myrthe.
Na een jaar durfde Myrthe het aan om boven de rivieren in te trekken bij Jorien. Na drie jaar hebben we een huis gekocht in het mooie Brabant, vlakbij Breda. Nog wat later zijn we getrouwd.
We werken allebei in het onderwijs. Jorien in het basisonderwijs en Myrthe in het MBO. Onze schoolvakanties benutten we om lekker op vakantie te gaan. We trekken graag met de auto en tent Europa rond.
In onze vrije tijd hebben we graag neefjes en nichtjes over de vloer, we zijn een gewild logeeradres. We zijn graag met onze familie.
Myrthe voetbalt al 20 jaar en speelt nu in haar vriendenteam. Jorien speelt rugby bij de plaatselijke rugbyclub. We zijn fanatieke teamsporters. Samen spelen we ook nog een aantal keer per jaar mee in de competitie van het zaalvoetbal-vriendenteam.
Na zes jaar zijn we klaar voor onze grootste wens: onze kinderwens.
We hopen van harte dat we ons fijne leven aan mogen vullen met een of meer kinderen.

We zijn op zoek naar een donor die graag op de achtergrond wil blijven. We staan open voor het gesprek hierover.
Onze ideale donor is groter dan 1.85 meter en atletisch gebouwd. Blauwe/groene ogen en blond/bruin haar is een must.
We vinden het fijn als ons kind geen andere broertjes en zusjes heeft of krijgt, dit is natuurlijk afhankelijk van de klik die we met de donor hebben.
Ben jij onze droomdonor? We horen het graag!

Juffenstel zoekt droomdonor!
Naam Jorien & Myrthe
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Antwerpen
Provincie Noord-Brabant, Zuid-Holland

Oproep

Juffenstel zoekt droomdonor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven