Jonge man zoekt lieve mama !

Hallo oriënterende/ zoekende mama,

Ik ben een gezond, sportief en atletisch man (38 jaar) uit Amsterdam-Oost, met een Arabische achtergrond. Ik heb een universitaire opleiding en werk in een stabiele baan in de zorg.

Naast mijn werk probeer ik een gezonde levensstijl te houden door regelmatig te sporten en gezond te eten. In mijn vrije tijd wandel ik in de natuur, luister ik naar muziek, speel ik soms gitaar, of maak ik mooie creaties met klei.
Op het sociale vlak voel ik me gelukkig met mijn omgeving. Mijn vrienden beschrijven mij als rustig, liefdevol en een gezellige mens.

Dankzij mijn werk kom ik vaak in contact met kinderen, ook zie ik kinderen van mijn familie en vrienden, wat misschien een rol speelt in de groeiende behoefte om papa te worden.

Sinds kort ben ik me aan het oriënteren over de mogelijkheden mijn kinderwens te vervullen.
Ik vind het belangrijk dat het kind in een liefdevol en veilige sfeer opgroeit. Ik wil daarom genoeg tijd besteden om mijn partner in dit proces te leren kennen, een fundering te leggen en samen te ontdekken hoe wij in de toekomst onszelf en ons kind gelukkig maken. Mijn doelstelling is co-ouderschap en ik wil een actieve rol in het opgroeien van mijn kind spelen. Ik vind het praktisch als ik in contact kom met iemand die in Amsterdam of de omgeving woont.

Voel je je aangesproken bij deze oproep, laat mij het weten door een berichtje met een omschrijving over jou, waar je woont, en waarnaar je op zoek naar bent. Misschien is het een match!

Groeten, Simon

Jonge man zoekt lieve mama !
Naam Simon
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap, Oriënterend
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Jonge man zoekt lieve mama !

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven