Jasmijn en Marian zoeken een donor

Wij (Jasmijn, 32 en Marian, 39), uit Den Haag en zoeken een donor.

We zijn nu langer dan 4 jaar bij elkaar, hebben een leuk huis gekocht en willen graag een kindje. Daarom zijn we opzoek naar een donor die geen vaderrol vervult, maar waarvan het kindje wel weet wie hij is.

Jasmijn is woordvoerder en Marian zit in de IT. Allebei zijn we sociaal en familiemensen. We houden van klussen, boeken, eten met vrienden, creatief bezig zijn, een wijntje en gezelligheid. Jasmijn wil graag zwanger worden en samen zijn we helemaal klaar voor een kindje. We wonen in de regio Den Haag dus een donor uit de randstad zou perfect zijn.

We zouden het fijn vinden als het kindje weet wie de donor is en zouden het mooi vinden als hij eventueel een kleine rol in het leven van het kind vervult. Wat dat precies inhoudt kunnen we samen verder bespreken.

Jasmijn en Marian zoeken een donor
Naam Jasmijn en Marian
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Jasmijn en Marian zoeken een donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven