In omgeving Den Haag zoekt een getrouwd mannenstel co-ouderschap

Wij zijn een getrouwd stel. Beiden rond de 40 jaar. We zijn 13 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd. Kinderen en hun ouders helpen bij uitdagingen in ontwikkeling en opvoeding is ons werk, maar we willen zelf ook graag een kind zien en begeleiden met groeien en ontwikkelen. En we zoeken een alleenstaande vrouw of stel om dit mee te delen.
Natuurlijk vraagt dit veel verkenning van jouw/jullie en onze waarden en normen, visie op opvoeden en gesprekken over de praktische invulling. En niet in de laatste plaats moet er natuurlijk een klik zijn. Het is immers geen stap die je zomaar neemt. We zouden het om die reden goed vinden om elkaar beter te leren kennen. We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar je/jullie achtergrond, opleiding, werk en jou/jullie visie en gedachten over opvoeden en ontwikkelen van kinderen. En zo nog veel meer…. En op jouw/jullie beurt zijn er waarschijnlijk net zo veel vragen! Wil je contact, stuur een berichtje!

In omgeving Den Haag zoekt een getrouwd mannenstel co-ouderschap
Naam Robert
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg
Provincie Zuid-Holland

Oproep

In omgeving Den Haag zoekt een getrouwd mannenstel co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven