Ik zoek een man of mannen voor co-ouderschap in de regio Den Bosch

Ik ben Nikki, woonachtig in het centrum in Den Bosch met mijn hond. Ik werk op dit moment parttime als reisleidster en ben me aan het omscholen om in de geestelijke gezondheidszorg te werken. Al van jongs af aan heb ik een grote kinderwens en mijn leven is zo gelopen dat dat nog niet uitgekomen is. Geforceerd op zoek naar een relatie om aan mijn kinderwens te voldoen lijkt me zeker niet de manier. Daarbij heeft co-ouderschap me altijd al erg mooi geleken, je zoekt elkaar ook uit om samen een kind groot te brengen.
Ik hou erg van buiten zijn en neem al mijn nichtjes, neefjes en oppaskindjes dan ook graag mee naar buiten. Daarbij houd ik erg van theater, muziek, koken, dieren, film en wetenschap, met name sociale wetenschap en filosofie. Zelf heb ik aan de Academie voor Theater gestudeerd, en ben ik afgestudeerd als sociaal en cultureel antropoloog. Op dit moment werd ik daar niet actief in maar hier ligt nog altijd mijn hart.
Ik ben rustig, enthousiast, ondernemend, gevoelig, sociaal en sta (vrijwel :P) altijd open voor een gesprek. Ik wil mijn kind(eren) (1 of 2) een warm gezin bieden met een brede en open blik op de wereld waarin lekker ontdekt mag worden. Lijkt het je/jullie wat om elkaar beter te leren kennen, dan hoor ik graag iets.

Ik zoek een man of twee mannen die samen met mij deze droom waar willen maken. Het is zeker fijn als wee gezamenlijke interesses hebben maar vooral belangrijk dat de klik er is en dat we samen ons kind een warm, liefdevol gezin kunnen bieden waarin er de vrijheid is om te spelen en te leren.

Ik zoek een man of mannen voor co-ouderschap in de regio Den Bosch
Naam Nikki
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Den Bosch
Provincie Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

Ik zoek een man of mannen voor co-ouderschap in de regio Den Bosch

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven