Vrouw zoekt een co-ouder (man alleen of stel) in Amsterdam

Al langere tijd heb ik een sterke kinderwens. Heel graag zou ik gezamenlijk en liefdevol een kind opvoeden met een man of een stel. Als er al kinderen zijn is dat geen probleem. Op jongere leeftijd heb ik mijn eicellen ingevroren. Ik ben universitair geschoold en heb als grote passies muziek, de natuur, reizen, Spaans en New York City. Ik werk 4 dagen per week, heb een leuke, hechte vriendengroep en woon in een fantastische verdieping in Amsterdam. Daarnaast ben ik toegewijd tante. Als je een vergelijkbare wens hebt en jouw/ jullie situatie past bij mijn oproep, kom ik graag met je/ jullie in contact.

Vrouw zoekt een co-ouder (man alleen of stel) in Amsterdam
Naam Amelie
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Vrouw zoekt een co-ouder (man alleen of stel) in Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven