Ik zoek: 50/50 co-ouderschap in Zuid-Holland!

Beste wensvader(s),

Wie ben ik?
Ik ben een positieve, creatieve 34-jarige vrouw en daag mezelf graag uit in het leven. Ik vind gezond leven en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Serieuze, diepgaande gesprekken vind ik essentieel, maar ik houd het ook graag een beetje luchtig. Verder houd ik van dansen,mindfulness en nieuwe dingen ontdekken.

Graag wil ik het ouderschap delen als co-ouders, waarom?
Ik vind het waardevol om het kind één of twee vader(s) in zijn/haar leven te bieden. Maar ik ben ook gesteld op autonomie en vrijheid, daarom wil ik mijn gezinswens graag invulling geven middels co-ouderschap. Dit is dus mijn plan A! Ik geloof dat deze gezinsvorm mij een leukere en betere ouder zal maken, en denk graag verder dan de maatschappelijke norm.

Wie en wat zoek ik?
Ik ben op zoek naar één of twee man(nen) die niet alleen een moeder in het leven van het kind willen, maar die ook een gezin met mij willen vormen. Met ieder een eigen huishouden en ook absoluut een eigen leven, maar ook tijd samen. Bij elkaar in de buurt wonen vind ik daarbij belangrijk voor het kind (of wie weet de kinderen). Zelf woon ik in Den Haag. In een co-ouder zoek ik iemand waarmee ik open kan communiceren, ook als we het niet eens zijn. Dat we op elkaar kunnen rekenen, en het zo fijn hebben met elkaar dat we elkaar vrienden kunnen noemen. Ook vind ik het heel belangrijk om ons kind mee te geven wat het nodig heeft om zijn/haar eigen pad te vinden. Zodat het zich vrij voelt en zichzelf kan zijn. De kennismakingsfase zie ik voor me als een periode van leuke, diverse uitjes en tegelijkertijd elkaar kritisch bevragen.

Enthousiast geworden? 🙂
Dan lijkt het me heel leuk om kennis te maken, en ben ik in de reactie ook meteen benieuwd naar info over jou/jullie.

Ik zoek: 50/50 co-ouderschap in Zuid-Holland!
Naam Femme
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Ik zoek: 50/50 co-ouderschap in Zuid-Holland!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven