Ik ben op zoek naar (een) vrouw(en) om samen de mogelijkheden van co-ouderschap te verkennen

26 april 2020

Hallo potentiele moeder(s),

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje op mijn profiel komt nemen!
Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mijzelf nader voor te stellen.
Het liefst zou ik dat met naam en toenaam doen, maar in verband met privacy doe ik dat nu nog niet.
Dat komt vanzelf als we elkaar beter leren kennen.

Wat ik wel kan zeggen is dat ik een man van 40 jaar oud ben en al de nodige (levens)ervaring heb. Zowel in negatieve als in positieve zin.
Mijn leven speelt zich af in en rondom Eindhoven. Hier woon en werk ik inmiddels alweer 16 jaar met veel plezier.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als re-integratiecoach. In mijn functie ben ik veel bezig met de ontwikkeling van andere mensen. Ontwikkeling is dan voor mij ook een belangrijke waarde! De doelgroep waar ik mee werk zijn veelal mensen die door psychische klachten een kleinere of juist een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ik zie mensen van diverse komaf en met alle opleidingsniveaus. Vroeger dacht ik dat opleiding veel zei over de mens, maar nu zie ik dat juist heel anders. Vaak ligt de behoefte bij een fijne en rustige thuisbasis om van daaruit je plek op de arbeidsmarkt te vinden. Of je nu de basisschool gedaan hebt, of de universiteit hebt afgerond.

Na een lange weg kan ik voor mijzelf zeggen dat ik mijn plek op de arbeidsmarkt wel gevonden heb! Ik doe mijn werk vol overgave, enthousiasme en plezier. En ik ben dan ook oprecht trots bij elke stap die iemand zet! Als coach en mens sta ik er om bekend dat ik juist de mogelijkheden zie en kansen voor iedereen. Dat maakt dat ik goed in mijn werk ben.

Privé heb ik het voor het overgrote deel goed voor elkaar. Al zeg ik het zelf:) Prima huis, klein maar hecht sociaal netwerk! Ik zie mijn vrienden en familie regelmatig en weet op wie ik kan terugvallen als het nodig is. Financieel mag ik ook absoluut niet klagen.
Daarbij heb ik leuke hobby’s o.a. Kyudo (Japans boogschieten).

Het enige wat ik mis is een fijne relatie en het liefste in combinatie met een kind.
De afgelopen jaren heb ik diverse leuke dates gehad, maar jammer genoeg is er nog geen dame blijven plakken.
Omdat mijn wens om een kind op de wereld te zetten groeit, ben ik opzoek naar een manier die afwijkt van de traditionele wijze. Want als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg!
En naarmate ik er langer over nadenk hoe positiever en enthousiaster ik word van de gedachte aan een co-ouderschap. Naast dat er voor beide partijen wat meer vrijheid is, kan ik me zo voorstellen dat er voor het kind juist meer quality-time is. Want voor mij is het wel erg belangrijk om het kind samen op te voeden. Het is dan ook een voorwaarde dat ik een actieve rol als vader krijg. Ik wil niet enkel de donor zijn en met een beetje geluk af en toe wat opvangen over het welzijn en de ontwikkeling van mijn kind. Daarom ben ik ook opzoek naar mensen met wie ik een leuke en vriendschappelijke band kan opbouwen en we samen verantwoordelijk zijn voor de opvoeding. Dus samen de lusten en de lasten!
Het maakt me verder niet zoveel uit wat je seksuele voorkeur is en of je het kind al dan niet samen met een partner wilt opvoeden. In het geval er een partner in het spel is, dan is het natuurlijk wel heel belangrijk dat ook wij goed door één deur kunnen.

Hoe dan ook, ik leer je graag kennen en bij voldoende klik sta ik open om de verschillende mogelijkheden te bespreken!
Nog even over mijzelf als het gaat om de looks voor zover deze belangrijk zijn.
Ik ben 1:80 meter, weeg 70 kg en heb een slank postuur.
Verder heb ik donkerblonde haren en blauwe ogen.

Mocht je verdere vragen hebben, dan voel je vrij deze te stellen,

Ik kijk uit je naar je reactie!

NaamJe bent meer dan welkom
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioEindhoven
ProvincieNoord-Brabant

Oproep

Ik ben op zoek naar (een) vrouw(en) om samen de mogelijkheden van co-ouderschap te verkennen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>