Hugo en Guillermo zoeken vrouwenstel voor co-ouderschap in Amsterdam!

Beste dames,

Leuk dat jullie onze oproep lezen! Zo origineel mogelijk zijn met tekst hier is niet belangrijk, maar eerder het uiteenzetten van onze oprechte wens om samen met een fijn damesstel een kind op te voeden. Structuur is natuurlijk nodig, maar wij zijn ervan overtuigd dat een kind op twee plekken van vier mensen ongelofelijk veel liefde kan en mag ontvangen!

Wij zijn Guillermo (39) en Hugo (46),een gemengd stel. Hugo is Argentijn en woont al meer dan 20 jaar in Europa en bijna 10 jaar in Amsterdam. Guillermo, ondanks de Spaanse naam, gewoon een Hollandse jongen uit Leiden. Beide hebben we ambitieuze jobs, maar genieten ook van het leven. Bourgondisch eten, reizen, musea en Concertgebouw staan in normale tijden graag op ons lijstje.

Sleutelwoord voor ons is gelijkwaardigheid. Dat is in onze relatie hetgeen dat ons verbindt, om dit avontuur met een stel sluit hier voor ons op aan.

Zijn jullie dat leuke stel waarmee we samen het avontuur aangaan?

Groetjes Hugo & Guillermo

Hugo en Guillermo zoeken vrouwenstel voor co-ouderschap in Amsterdam!
Naam Guillermo & Hugo
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amstelveen
Provincie Noord-Holland

Oproep

Hugo en Guillermo zoeken vrouwenstel voor co-ouderschap in Amsterdam!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven