Homo man(nen) gezocht voor co-ouderschap of donor-plus constructie

11 juni 2019, laatste update 19 juni 2019
Naamsingle mom to be
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor plus, Co-ouderschap
ProvincieNoord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Reageren viasinglemomutrecht@gmail.com
 718x bezocht sinds 11 juni 2019

Oproep

Homo man(nen) gezocht voor co-ouderschap of donor-plus constructie

Homo man(nen) gezocht voor co-ouderschap of donor-plus constructie

Beste wenspapa’s,

Na een lange fase van opties verkennen, voors en tegens afwegen, stiekem nog hopen dat mijn (hetero)prins op het witte paard voorbij kwam galopperen… ben ik nu op het punt gekomen dat ik 100% kan en wil gaan voor een kindje met één of twee co-ouders.

Over mij: Ik ben een 38 jarige single vrouw uit Utrecht. Ik ben WO-opgeleid en heb een stabiele thuissituatie met een goede baan en een ruim huis waar ik samen met mijn kat woon. Verder sport ik graag, speel ik theater en bezoek ik regelmatig musea, concerten en festivals. Daarnaast houd ik erg van reizen. Dat hoeft niet persé altijd ver weg te zijn; ik geniet bijna net zoveel van een wandeling over de Utrechtse Heuvelrug als naar de Maccu Picchu. Bijna… zolang ik maar in de natuur kan zijn, ben ik een blij mens.

Ik eet gezond (vegetarisch en veel biologisch) en ben begaan met de wereld om mij heen. Vrienden en familie zijn belangrijk voor me. En hoewel zij me steunen in mijn kinderwens en graag een vangnet willen bieden, gun ik het toekomstige kindje ook een vader in zijn/haar leven.
Daarnaast zou ik het fijn vinden om de opvoedtaken te kunnen delen, liefst 50-50 maar een vorm van donor-plus met een verdeling van bijv 75%/25% is voor mij ook bespreekbaar.

Over jou/jullie:
De biologische vader die ik zoek is tussen de 30-45 jaar oud en heeft een positieve levenshouding. Ik vind het belangrijk dat we met elkaar kunnen lachen en dat het glas halfvol is, je/jullie schiet(en) niet direct in de stress bij een tegenslag. Ook zou ik het leuk vinden als je van natuur/dieren houdt en je/jullie wereld groter is dan de achtertuin. Maar we hoeven natuurlijk niet in alles hetzelfde te zijn, een onderlinge klik weegt voor mij zwaarder. We gaan immers een lange-termijn verbinding met elkaar aan. Ik ben er klaar voor, jullie ook?

Hopelijk tot gauw!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>