Homo man / mannenstel in de buurt van Rotterdam gezocht voor co-ouderschap met single vrouw

8 maart 2020

De aankomende speeddate avond was al vol, voor alleenstaande vrouwen, dus ik probeer het met een oproep want een kind opvoeden samen, lijkt mij veel leuker dan alleen.

Sinds twee jaar weet ik dat ik graag een kind zou willen hebben. Mijn vorige partner had zelf al twee kinderen en wilde er niet nog een. Toen onze relatie vorig jaar voorbij ging, voelde ik dat ik het ook alleen zou kunnen. In Rotterdam ontmoette ik een homo-stel dat via deze site een vrouw voor co-ouderschap gevonden heeft. Iets wat ik nog niet eerder had overwogen, maar waar ik door hun verhalen enthousiast over werd. Want het lijkt mij veel leuker voor het kind en voor elkaar om een kind in co-ouderschap op te laten groeien. En daarnaast vind ik het een mooie gedachte dat zowel mijn kindwens als die van een ander uit kan komen.

Ik ben zelf 39 jaar (bijna 40), niet meer de jongste dus. Ik heb al een aantal gesprekken bij een gynaecoloog gehad voor alleenstaand moederschap, dus die lijntjes zijn er al.
Ik zoek een homo man / mannen die voor een 50/50 constructie willen gaan. Voordat we zo een grote stap zetten, wil ik elkaar eerst beter leren kennen zodat we zien of we qua ouderschap etc. een match kunnen zijn.

Ik heb een WO achtergrond in Kunst- en Cultuurwetenschappen en heb een passie voor alles wat met kunst, design en architectuur te maken heeft. Ik ga graag naar de film, naar het theater en naar musea en trek ook graag de natuur in. Daarnaast reis ik graag met de backpack op naar verre oorden. Ik vind het belangrijk om mijn kind mijn passie voor kunst mee te geven, dus het zou fijn zijn als we dat in elk geval delen. Maar het belangrijkste vind ik dat wij goed met elkaar overweg kunnen en goede afspraken kunnen maken over hoe we het co-ouderschap willen invullen. Het kind staat hierin voor mij voorop.

Ik woon in Rotterdam en mijn voorkeur gaat dan ook uit naar iemand in die regio. Kom graag met geïnteresseerden in contact. Tot snel.

NaamSamenouder 2020
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioRotterdam
ProvincieNoord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

Homo man / mannenstel in de buurt van Rotterdam gezocht voor co-ouderschap met single vrouw

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>