Hoi wens vader zoekt co ouderschap met vrouw.

Hoi wens vader hoop via deze weg een vrouw alleen of man vrouw koppel of vrouwen koppel te vinden die met mij de wens in vervulling kan laten gaan en sta open voor co ouders schap omdat ik vind dat het kindje beide ouders moet kunnen leren kennen,nadere details vallen te bespreken.groet

Hoi wens vader zoekt co ouderschap met vrouw.
Naam Janderk
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Utrecht

Oproep

Hoi wens vader zoekt co ouderschap met vrouw.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven