Hoi ik zoek een donor (+)

16 mei 2019
NaamLenneke
Ik benBiseksuele vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen
Mijn wensDonor, Donor plus
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland
Reageren vialennekebisschop@live.nl
 1.470x bezocht sinds 16 mei 2019

Oproep

Hoi ik zoek een donor (+)

Sinds ongeveer 10 jaar weet ik dat ik graag moeder wil worden. Omdat ik single ben, en geen gezinswens heb maar wel een kinderwens, wil ik graag de daad bij het woord voegen en via deze weg op zoek gaan naar een donor om mijn droom te verwezenlijken.

Ik ben 36 jaar, haarstylist en (ex)danser, een creatief mens met beide benen op de grond, een eigen huis in Amsterdam, stabiele financiele situatie en lieve vrienden om me heen. Ik geniet van dansen, lachen en praten met mensen, kunst, de stad maar ook natuur en nog veel meer. Ik hou van het leven.

Wat zoek ik? Co-ouderschap wil ik niet maar het lijkt me fijn als de vader een eventuele rol speelt in het leven van het kind, zodat het kind zijn/haar vader kan leren kennen. Bijvoorbeeld in de geest van samen dingen ondernemen, uitjes etc. Geen omgangsregeling of 50/50 dus; de verantwoordelijkheid en opvoeding ligt bij mij.

Wil jij donor zijn? Het lijkt me leuk elkaar te ontmoeten om te kijken of het klikt en of onze ideeen en wensen overeenkomen. Natuurlijk leggen we alles zwart op wit vast, maar een ontmoeting en/of gesprek is een goede eerste stap.

Ik hoop van je te horen.

Ps. Ik ben zelf links ingesteld en hecht waarde aan respect voor alle mensen. Als jij rechts bent ingesteld is het helaas geen match.
Ik heb geen voorkeur voor huidskleur of afkomst.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>