Hoi donor (+), zijn wij op zoek naar elkaar?

Hoi donor of donorplusser,

Zijn wij op zoek naar elkaar?

Ik ben een vrouw met een kinderwens. Ik woon in Amsterdam, ben 41 jaar. Ik heb een hele leuke vriendin, fijne familie en een gezellige en warme vriendenkring. Ik sport graag, heb een eigen bedrijf, zing in een amateur band en sta nieuwsgierig en positief in het leven.

Ik ben opzoek naar een betrouwbare man die donor zou willen zijn, of een man (of een stel) die donorplus zou(den) willen zijn. Er zijn allerlei mogelijkheden om een donor te vinden, maar het liefst vind ik iemand waarvan ik weet wie het is en eventueel iemand die een bepaalde band met het kindje wil opbouwen. Ik vind het belangrijk dat het kind de eerste zestien jaar al kan weten wie de donor is en dat, mochten er grote medische vragen zijn, die gesteld kunnen worden. Over alle andere wel/niet omgang zou ik graag met je in gesprek gaan en goede afspraken over maken.

Ik hockey, lees graag, ben een voorstander van vriendelijke, open communicatie en ik hou van mensen. Ik lach graag, ben creatief, zorgzaam en slim en kijk oplossingsgericht om me heen. Ik vind het fijn om thuis te zijn, maar ook heerlijk om naar buiten te gaan, te bewegen, met vrienden te borrelen of een goed diner op tafel te zetten.

Sta je actief in het leven, ben je lief, betrouwbaar en nieuwsgierig? Kan je goed communiceren en je verplaatsen in een ander? Ik hoor graag van je!

Hoi donor (+), zijn wij op zoek naar elkaar?
Naam M
Ik ben Vrouw in relatie met een vrouw
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Hoi donor (+), zijn wij op zoek naar elkaar?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven