Heterostel zoekt vrouw(enstel) voor co-ouderschap in regio Amsterdam/ Weesp/ Abcoude

Lieve wensmoeder(s),
Fijn dat je dit leest. Wij wonen onder de rook van Amsterdam en zoeken een vrouw(enstel) voor 50/50 co-ouderschap. We hebben een lang traject afgelegd en zijn serieus. Zou je met ons samen een klein dondersteentje (of 2) willen zien opgroeien en veel moois meemaken met elkaar? Wil je weten wie we zijn: wereldreizigers, altijd wel met iets bezig (ook werk) en houden van een gezellig, goed gesprek met humor op z’n tijd en graag bij een hapje & drankje. De wensvader is 1.94 en donkerblond (inmiddels iets minder donkerblond ;-), hoogopgeleid, gezond van lijf en leden en van Friese komaf. Als je het leuk vindt, dan laat graag van je horen (lezen) voor een kennismaking. Bedankt vast ervoor!

Heterostel zoekt vrouw(enstel) voor co-ouderschap in regio Amsterdam/ Weesp/ Abcoude
Naam Rekelsteeltje senior to be
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amstelveen, Amsterdam

Oproep

Heterostel zoekt vrouw(enstel) voor co-ouderschap in regio Amsterdam/ Weesp/ Abcoude

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven