Heterostel zoekt Mannenstel voor gelijkwaardig co-ouderschap in de Hilversumse meent/Bussum/Naarden

Beste Wensvaders,

Wij zijn Claudia (36) & Coert (43), een heterostel dat nu zo’n 4 jaar samen is. Claudia is haar zoektocht naar een mannenstel om co-ouderschap aan te gaan jaren geleden begonnen. Toen wij elkaar ontmoette was het dan ook niet zo’n probleem dat Coert onvruchtbaar is. Hij was direct erg positief over de optie van co-ouderschap.

Claudia over Coert: Coert (AI specialist) is heel geduldig, zorgzaam, rustig en in balans. Ook kan hij eigenwijs zijn en helemaal opgaan in een van zijn hobby’s of zijn werk. Hij houdt van rare muziek en koopt te veel platen. Hij laat mensen in zijn waarde, is bescheiden en is zeer breed onderlegd als het gaat over bv. geschiedenis, computers, muziek en wereldpolitiek maar vraag hem niet wat het verschil is tussen een beuken- of laurierhaag.

Coert over Claudia: Claudia (aankomend juf) is mooi, lief en zorgzaam. Soms begrijp ik zoveel van haar als zij van mijn muziek, maar altijd is ze begripvol en staat ze open voor nieuwe ervaringen. Ze houdt veel van de natuur en van de buitenlucht. Ze is een levensgenieter met wie je in een chique restaurant een goed glas wijn kan drinken, maar die ook van een biertje rond een kampvuurtje houdt.

Wij zijn in september naar de Azoren op vakantie geweest. Dit was voor ons een nieuwe uitdaging en juist dat trok ons erg aan. We hebben daar genoten van de overweldigende natuur en prachtige wandeltochten gemaakt. We hebben beiden een leuke groep vrienden en hebben een prima band met onze familie maar lopen de deur niet plat.

Wij hebben een heel leuk huisje gekocht in de Hilversumse meent, een wijk van Hilversum die eigenlijk dichter bij Bussum ligt dan bij Hilversum. Hier zit dan ook meteen een groot puzzelstuk van onze zoektocht want naast de fijne klik die wij hopelijk te vinden zouden we het leuk vinden als jullie hier ook op loop/fietsafstand wonen of willen komen wonen.

Onze ideale situatie zou zijn een 50-50 verdeling. (of zoals sommige het zo mooi een 60-60 verdeling noemen) Het kan zijn dat jullie geen wens- of mogelijkheid hebben om op fietsafstand van ons te komen wonen. Mocht dat zo zijn dan staan wij ook open voor een +- 70-30 verdeling waarbij de basis zich in de Hilversumse meent/Bussum zal bevinden. (Dus de basisschool, sportclubjes etc..) Wij vinden het namelijk belangrijk dat het kind of de kinderen makkelijk de mogelijkheid hebben om met vriendjes te spelen en wanneer ze oud genoeg zijn makkelijk zelf naar school kunnen etc… Het gemak voor het kind moet voorop staan.

We nodigen jullie graag uit (ook bij twijfel) om te reageren en zijn benieuwd naar jullie verhaal en naar jullie wensen! Wij stellen ons graag flexibel op en tasten graag samen met jullie af of er mogelijkheden zijn, ook wanneer bovenstaand niet 100% aansluit!

Ter afsluiting nog even de praktische kant:
– Wij zijn niet gelovig en voeden onze kinderen ook graag zodanig op.
– Wij roken niet maar houden wel van een koud biertje of een goed glas wijn.

Heterostel zoekt Mannenstel voor gelijkwaardig co-ouderschap in de Hilversumse meent/Bussum/Naarden
Naam C&C
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Heterostel zoekt Mannenstel voor gelijkwaardig co-ouderschap in de Hilversumse meent/Bussum/Naarden

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven