Hetero vrouw zoekt co ouderschap met homostel in Drenthe

Hey hallo wensvader(s)

Het is mijn intentie om via deze weg het lot helpen om mijn moederwens in vervulling te laten gaan.
Ik ben 39 jaar en single en woon met heel veel plezier in Drenthe. Ik heb veel gereisd en langere tijd in het buitenland gewoond. Het moederschap is niet echt een onderwerp voor me geweest, totdat ik mijn wortels liet groeien bij terugkomst in Nederland.

Het verlangen om het leven door te geven is gegroeid naar mate ik me ontwikkeld heb tot systemisch coach. Vanuit dat perspectief is het voor mij dan ook belangrijk dat mijn/ons kind weet wie zijn/haar vader(‘s) is en daar een fijne band mee op kan bouwen. In het ‘wild’ kom ik deze man niet tegen en vandaar dat ik hier een kijkje neem. Co-ouderschap voelt voor mij als de ideale oplossing in mijn situatie en ik zou dat graag verder verkennen door kennis te maken met een leuke mannenstel.

Voor mij is spiritualiteit en bewustzijnsverruiming erg belangrijk. Dat betekent op het gebied van ouderschap dat ik graag alternatieve manieren van opvoeding/scholing wil onderzoeken. Denk aan unschooling, boerderij school.

Ik woon erg graag in Drenthe en heb hier een sociaal netwerk. Ik sta er op dit moment niet voor open om naar een andere provincie te verhuizen en ben daarom specifiek opzoek naar papa’s die ook in deze provincie wonen.

Mocht mijn profiel je uitnodigen om contact met me op te nemen dan hoor ik heel graag van je/jullie!

Hetero vrouw zoekt co ouderschap met homostel in Drenthe
Naam Janna
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Drenthe

Oproep

Hetero vrouw zoekt co ouderschap met homostel in Drenthe

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven