Hetero vrouw alleen met kinderwens

Vrouw van 41 jaar zoekt het liefst iemand die open staat voor co ouderschap, maar sta ook open voor donor of donor plus.
Kom oorspronkelijk uit west Afrika, woon sinds mijn 3e in Nederland. Woon in Amsterdam, heb een leuke baan, goed netwerk en veel plezier in het leven, maar zou nog heel graag een kindje willen.
Afkomst en seksuele geaardheid maakt mij niet uit, maar wel graag een stabiel, gezond persoon.

Heb je vragen of interesse dan hoor ik heel graag van je.

Hetero vrouw alleen met kinderwens
Naam Lilly
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Flevoland, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Hetero vrouw alleen met kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven