Hetero stel zoekt eiceldonor in het noorden

Wij zijn een stel van beide 36 jaar. Zij werkt als gastouder en hij als Software Engineer. We zijn iets meer dan 6 jaar samen en hebben een huis in Friesland met 1 poes. We houden van humor, films, muziek en kamperen.

We proberen nu al 4 jaar zelf een kindje te krijgen, maar door een afwijking in 1 helft van de chromosomen bij haar, lukt dit niet. Hebben hierdoor al meerdere miskramen gehad. IVF PGT traject om goede eicellen te vinden werkte ook niet, omdat zij niet goed reageerde op de prikken (te weinig eicellen gingen groeien).

Wij zijn op zoek naar een eiceldonor die qua uiterlijk iets van ons heeft, namelijk blond haar.

We hopen dat zij met een gezond eicel een zwangerschap nu kan volbrengen. Dus voor de duidelijkheid, we zoeken alleen een eiceldonor en dus niet een draagmoeder. Hij gaat de sperma leveren. Hij heeft 7 jaar terug via deze site sperma gedoneerd aan een lesbisch stel, die nu 2 kindjes hebben. Nu hopen we zelf ook via deze site dat geluk te vinden.

Verder ben je als eiceldonor niet betrokken bij de opvoeding. We gaan werken met een donorcontract. Mocht het kind zijn/haar biologische moeder willen ontmoeten gaat dit in overleg. Mogelijk zou het kind dit al willen voordat hij/zij 16 jaar is.

Ben je bereid om ons kinderwens in vervulling te laten gaan?
Dan kijken we uit naar je bericht!

Hetero stel zoekt eiceldonor in het noorden
Naam L en F
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Eiceldonor
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen

Oproep

Hetero stel zoekt eiceldonor in het noorden

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven