Hetero stel (M33 & V59) uit Den Haag zoekt wensmoeder voor een co-ouderschap

Hoi,
Ik ben een vrolijke, sociale, zorgzame en open-minded persoon, die een echte familiemens is. Verder ben ik een echte levensgenieter. Ik hou van reizen, dansen, terrasjes pakken, films kijken, uiteten gaan, festivals bezoeken etc. Fitness is mijn grote passie. Ik sport 4 x per week en eet gezond.  Ik hecht veel waarde aan uiterlijke verzorging.  Mijn lichaamsbouw is atletisch. Mijn lengte is 1.80.  Ik heb zwart krullend haar en getinte huidskleur. Ik ben geboren in Nederland. Mijn ouders zijn afkomstig van Curaçao en Bonaire.
Ik ben in bezit van een hbo-diploma en werk als backoffice medewerker voor een semi-overheidsorganisatie.
Mijn vrouw en ik zijn 7,5 jaar bij elkaar en op 18 december 2020 getrouwd. Wegens ons grote leeftijdsverschil is het helaas niet mogelijk om samen kinderen te krijgen. Ze gunt het mij van harte om vader te worden. En staat dan ook helemaal achter mijn besluit om een co-ouder te vinden. Zij is een lieve en ruimdenkende persoon, die jong van geest is en dol op kinderen. Haar afkomst is Duits, maar ze spreekt vloeiend Nederlands.
Ze heeft zelf een volwassen dochter en heeft niet de intentie om de moederrol over te nemen, uit respect voor de moeder. Zij zal de rol van een lieve tante/bonus-mama vervullen.
Wij zijn op zoek naar een co-ouderschap. Het is onze wens om een familie/vrienden constructie te hebben. Vandaar dat het belangrijk is om een goede vriendschap op te bouwen. Om zo het kind op een liefdevolle manier op te voeden in een harmonieuze omgeving. Ik ben zelf zonder vader opgegroeid en weet hoe moeilijk dat kan zijn. Om deze reden wil ik een actieve rol in het leven van mijn kind(eren). Het is mijn wens om 2 kinderen te hebben met dezelfde persoon. Mijn vrouw en ik zijn flexibele personen, dus hoe we de co-ouderschap invulling geven dat kunnen we samen bespreken. We vinden het belangrijk om dichtbij elkaar te wonen. Bij de juiste klik zijn we ook bereid om te verhuizen. Heb je vragen? Of interesse? Stuur gerust een bericht. Wij antwoorden altijd
Hetero stel (M33 & V59) uit Den Haag zoekt wensmoeder voor een co-ouderschap
Naam Jariv Leonora
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Hetero stel (M33 & V59) uit Den Haag zoekt wensmoeder voor een co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven