Hetero koppel zoekt lesbisch stel in (bij voorkeur) Oost-Nederland

Onlangs hebben wij een lesbisch koppel álles mogen vragen over hun regenbooggezin. Eén van hen zei tegen ons “It takes a village to raise a child”. Wij zijn op zoek naar een superleuk en liefdevol lesbisch stel dat samen met ons zo’n mini-village wil vormen. Het belangrijkste uitgangspunt is dat iedere keuze gemaakt wordt op basis van wat het beste is voor het kind. Onze gedachten gaan vanaf daar naar duizend dingen, opties en keuzes tegelijk. We staan open voor allerlei constructies en vormen van overleg, maar dit is hoe wij erover dagdromen dat onze toekomst eruit gaat zien:

Het kind groeit in de babyfase veilig en geborgen op bij de twee mama’s en ik (Stef) mag een (aantal) keer per maand de baby komen knuffelen. Ceel wil op den duur ook graag mee, maar wil zich niet direct opdringen in deze beginfase. Indien iedereen daarmee aan boord is en zich veilig voelt bij dat idee zou de baby meer dan welkom zijn om ook bij ons te logeren. Als het kind ouder wordt en vaker naar ons gaat vragen, willen we hier ook heel graag gehoor aan geven.

We willen een sterke band met elkaar en ons kind opbouwen. En met ‘ons’ bedoelen we dan Stef, Ceel en jullie twee supertoffe mama’s. Wij geloven dat met eerlijke en liefdevolle communicatie overal een weg is. Ik, Stef, speel dolgraag een rol in het nemen van belangrijke beslissingen omtrent de toekomst van ons kind. Ceel is thuis mijn klankbord, maar zal zich, bij dergelijke besluiten van ons als drietal, niet mengen. Ceel heeft veel liefde te geven als bonusmoeder, maar de opvoeding laat ze bij ons. In deze situatie deel ik het gezag met één van jullie. De details bespreken we graag persoonlijk tijdens meerdere dates met elkaar. We zullen ons nog even voorstellen:

Mijn naam is Stef en ik ben al 14 jaar samen met Ceel. Beiden erg gelukkig met ons leven, met elkaar, ons ondernemerschap en onze poes Kimi. Alles is compleet, maar ik heb eigenlijk m’n hele leven al gedacht dat ik nog eens vader zou worden. Ceel is ook dol op kinderen, maar heeft zelf geen ouderschapswens. Toch willen we samen 94 worden en zijn we de laatste jaren veel bezig met hoe we dit, met mijn aanhoudende kinderwens, zo liefdevol mogelijk vorm kunnen geven.

Ik, Stef, heb al bijna 14 jaar lang een communicatiebureau in Deventer. Ceel is 20 jaar kapper en heeft sinds 8 jaar een eigen salon; een paar deurtjes verderop in de binnenstad. We zijn dol op werken, maar de balans tussen werken en vrij zijn, is zeer belangrijk. We spenderen veel tijd met vrienden en familie, houden van wandelen in de bossen, uit eten gaan, muziek luisteren, dansen, bordspellen en een goede serie op Netflix.

Hetero koppel zoekt lesbisch stel in (bij voorkeur) Oost-Nederland
Naam Stef & Ceel
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Drenthe, Gelderland, Overijssel

Oproep

Hetero koppel zoekt lesbisch stel in (bij voorkeur) Oost-Nederland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven