Help jij ons nog gelukkiger te worden?

Wij zijn twee vrouwen van 49 (N) en 38 (M) op zoek naar een donor (+). Allebei werken we met veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg. N heeft vele plekken van Nederland verkend en woont al bijna 15 jaar in Amsterdam. M is geboren en getogen in Nijmegen en is 10 jaar geleden verhuisd naar Amsterdam (maar gaat met regelmaat terug om familie en vrienden te zien). We leven samen met onze 14 jarige (bonus)zoon, drie katten en (deel)hond. Thuis relaxen vinden we heerlijk maar bovenal zijn we echte levensgenieters. Gek op nieuwe mensen ontmoeten, lekker eten en drinken, plekken ontdekken en de natuur in al z’n facetten. Er is voor ons nog zoveel te ontdekken in deze wereld!
We zijn niet zozeer op zoek naar co-ouderschap, wel naar een mooie connectie 🙂
Ben jij degene die met ons een ontspannen en vrijblijvend praatje wil maken? Liefs N & M

Help jij ons nog gelukkiger te worden?
Naam N & M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Help jij ons nog gelukkiger te worden?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven