Hallo Donor

Laat ik me even voorstellen, ik ben Magda, 31 jaar oud en de mama van een fantastisch zoontje van bijna 3. Sinds een paar jaar ben ik weer terug in Zeeland komen wonen omdat het helaas in de relatie met mijn ex niet helemaal goed ging en we uit elkaar zijn gegaan. Het heeft mij doen beseffen dat ik alleen gelukkiger was dan in een relatie. Gelukkig heb ik wel mijn fantastische zoontje eraan overgehouden.

Het kriebelt bij mij nu al een tijdje voor een 2e kindje. Ik ben zelf opgegroeid in een gezin met 3 kinderen en vond dit vroeger heerlijk. Dit zou ik ook graag voor mijn zoontje willen en bijkomend voordeel is dan ook dat als er iets met mij zou gebeuren, hij altijd een broertje of zusje heeft die hetzelfde meemaakt.

Ik heb ondertussen alles op orde. Een leuk huisje, een vaste baan en ik heb een fantastische familie waar ik altijd op terug kan vallen. Dus ik kan verder met een volgende stap.

Wie zoek ik?
Ik ben op zoek naar een donor uit de buurt. Dus maximaal 45 minuten rijden vanaf Goes, maar liever zelfs dichterbij. Ik ben niet op zoek naar co-ouderschap. Heel egoïstisch misschien, maar ik vind het heerlijk om zonder discussie zelf te bepalen wat het beste is voor mijn kind. Waar ik wel voor open sta is dat een donor een kleine rol in het leven van zijn kind heeft. Ik vind het belangrijk dat een kind weet wie zijn vader is. Hoe dit in te vullen is kunnen we samen bespreken toch?

Over uiterlijk/etniciteit maak ik me niet druk, dus laat dat je niet tegenhouden om een berichtje te sturen. Karakter is veel belangrijker.

Dus ben jij die lieve man die mij wil helpen?
Stuur me dan een berichtje.

Liefs Magda

Hallo Donor
Naam Magda
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor
Provincie Zeeland

Oproep

Hallo Donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven