Gezocht: wensvader(s) regio Utrecht – Gelderland

Wij zijn A en M, allebei 35 jaar en wonend in midden Nederland. We hebben een kinderwens en zouden dit graag samen met een wensvader of wensvaders realiseren zodat ons kind een groot gezin heeft en weet waar hij of zij ‘vandaan’ komt. M is zelf van een (anonieme) donor en daarom is dit voor ons heel belangrijk. Daarom zijn we op zoek naar een donor+ of co-ouderschap. Bij co-ouderschap is de ‘verdeling’ volledig bespreekbaar.

Wat meer over wie wij zijn: we zijn allebei universitair opgeleid, A werkt nu in de reissector en M werkt als wetenschappelijk onderzoeker. We hebben elkaar 5 jaar geleden ontmoet op vakantie in Marokko en vinden het nog steeds super om meer van de wereld te ontdekken. We zijn allebei sportief en houden van buiten zijn en wandelen. Verder gaan we regelmatig naar de film, uit eten en doen we graag een bordspel. We wonen nu ongeveer 4 jaar samen en 2 jaar in ons samen gekochte huis. Dit voorjaar zijn we getrouwd en nu klaar voor een toekomst samen, hopelijk met 1 of 2 kleintjes om ons geluk nog groter te maken.

Wat zoeken we: een wensvader of wensvaders waar het mee klikt en waarmee we het avontuur aandurven. De klik is voor ons het allerbelangrijkste! Verder zou het fijn zijn als je of jullie enigzins in de buurt wonen.

Spreekt ons verhaal je of jullie aan? Dan horen we heel graag van jou of jullie!

Gezocht: wensvader(s) regio Utrecht – Gelderland
Naam A en M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Gelderland, Utrecht

Oproep

Gezocht: wensvader(s) regio Utrecht – Gelderland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven