Gezocht: wensvader(s) Den Haag (regio)

Hoi mannen,

Ik ben een 31 jarige, lesbische vrouw uit Den Haag. Ik ben alleenstaand en erg gelukkig. Een relatie kan altijd nog, maar kinderen niet en die wens is sterk. Ik ben hbo geschoold en ambtenaar binnen het sociale/welzijns domein. Ik heb een knusse eengezinshuurwoning. Uiteindelijk zou ik graag wat meer buitenaf willen kopen. In mijn zoektocht heb ik veel mooie mensen leren kennen. Dankzij deze gesprekken ben ik er achter gekomen dat ik iets anders zoek, dan ik oorspronkelijk dacht.

Wat ik zoek is in ieder geval een lieve man (of koppel). Ik vind het heel erg belangrijk dat iemand (net als ik) empathisch is en goed luisterd naar de ander. Ik kan zelf in bepaalde dingen best een beetje eigenzinnig zijn, dus met een heel dominant iemand kan ik het minder goed vinden. Ook zal het belangrijk zijn dat we in de opvoeding grotendeels op één lijn zitten. Maar geen zorgen over mijn eigenzinnigheid, mensen omschrijven mij als een flexibel persoon. Verder ben ik rustig en nuchter. Ik lach graag veel en ik houd ervan om zowel sportief als lui bezig te zijn. Ook klus ik graag en ben ik gek op dieren.

Er zijn twee gezinsscenario’s waar ik voor open sta:

1. De meest realistische is een of twee kinderen met een erg betrokken donor+ vader. Bv om het weekend en de helft van de vakanties bij vader en het hoofdverblijf bij moeder. Hiervoor hoef je niet heel dichtbij te wonen, maar in ieder geval binnen regio Den Haag (fietsafstand).

2. Het minder realistische scenario is dat we zo ontzettend goed klikken, dat we een huis kopen en opsplitsen in twee woningen. Met de kinderkamer(s) tussen in en met deur naar beide huizen. De huidige woningmarkt maakt dit heel erg lastig. Maar het scheelt wel dat ik handig en snel tevreden ben. Hierbij zou ik co-ouderschap geweldig vinden.

Waarom deze twee verschillende scenario’s?
Omdat ik in ieder geval een betrokken vader figuur en mannelijk rolmodel belangrijk vind. Ook geeft het mij af en toe tijd voor mezelf. Maar tegelijkertijd is stabiliteit voor een kind belangrijk. Ik weet van te voren niet hoe flexibel een kind word, dus doordeweekse wisselingen kunnen erg belastend zijn voor een kind. Daarbij verwacht ik niet gelukkig te worden als ik mijn kind zo veel en vooral zo lang moet missen.

Voor mij is het trouwens niet van belang of je licht, donker of van glitter bent 😉 Maar mocht jij het van mij willen weten: ik ben een witte stevige vrouw met blauwe ogen en bruin haar, dat snel oplicht in de zon.

Past jouw toekomstbeeld bij de mijne? Dan leer ik je graag kennen!

Gezocht: wensvader(s) Den Haag (regio)
Naam S
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Noord-Holland

Oproep

Gezocht: wensvader(s) Den Haag (regio)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven