Gezocht voor lesbisch stel: donor zonder eigen kinderwens in zuid-holland, tussen 25 en 40 jaar, HBO+

14 april 2019
NaamAnoniem
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor
ProvincieZuid-Holland
Reageren viagezocht_donor@outlook.com
 598x bezocht sinds 14 april 2019

Oproep

Gezocht voor lesbisch stel: donor zonder eigen kinderwens in zuid-holland, tussen 25 en 40 jaar, HBO+

Wij, twee vrouwen van 30 en 32 jaar zoeken een donor tussen de 25 en 40 jaar met minimaal HBO werk- en denkniveau. Als er behoefte aan is mag je als donor wel bekend zijn bij het kind, maar niet in een vaderrol. We denken hierbij bijvoorbeeld aan een bekende van ons die op een verjaardag of feestje komt of (indien daar wederzijds behoefte aan is) een paar keer per jaar iets leuks met het kind doet als een dierentuinbezoek. Wij zijn niet op zoek naar een regelmatige rol in de opvoeding van het kind, omgangsregelingen of co-ouderschap. Er zitten voor jou dus geen verplichtingen aan vast in financiële of opvoedkundige zin. We zouden het prettig vinden als je zelf geen kinderwens hebt, zodat we niet voor verrassingen komen te staan wanneer we verder in het proces zijn. We willen graag twee kinderen van dezelfde donor. Natuurlijk maken we samen een contract op waar alle zaken zwart op wit staan!

Omdat wij graag willen dat onze kinderen dezelfde uiterlijke kenmerken hebben als wij, zijn wij op zoek naar een donor van westerse afkomst en langer dan 1.70 meter.

We zouden het leuk vinden om je eerst te leren kennen zodat we weten of je qua karakter en opvattingen bij ons past. Wij zijn 30 en 32 jaar en hebben 6,5 jaar een relatie. We wonen in een leuke eengezinswoning met tuintje in de binnenstad van een mooie stad in Zuid-Holland. Het zou makkelijk zijn als je in de buurt woont, zodat we elkaar kunnen leren kennen en voor de praktische zaken omtrent donatie. Wij noemen onszelf graag bourgondiërs en gaan vaak borrelen in de stad. Daarnaast houden we erg van kamperen, bordspelletjes doen, muziek(festivals), theater, wandelen, wintersporten, (moes)tuinieren, onze kat en bbq’en of koken voor vrienden en familie.

We komen heel graag met je in contact als je interesse hebt!
Zaken als afstand etc. zijn uiteraard bespreekbaar.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>