Gezocht: Mannenstel voor co-ouderschap

Lief mannenstel,
(Lieve homoman,)

Zou je samen met mij een kinderwens in vervulling willen laten gaan? Ik zou graag het moederschap willen ervaren en de opvoeding van een of meerdere kinderen willen delen met een liefdevol (liefst) mannenstel in een duurzame relatie.

Zelf ben ik een single vrouw van 36 jaar. Ik ben sportief, hoogopgeleid (MSc), in goede gezondheid, muzikaal, creatief, zachtaardig, introvert, sociaal vaardig, zelfstandig en heb een goede baan.

Belangrijke waarden voor mij zijn: verbinding, gezondheid, authenciteit, liefde, zelfontplooiing, openheid, zelfkennis, autonomie en integriteit.

Zie je het zitten om eens kennis te maken? Ik ontvang graag je bericht.
Wie weet, tot binnenkort.

Liefs,
Z.

NB. Ik woon in Amsterdam en ben eventueel bereid om op termijn te verhuizen voor het co-ouderschap.

Gezocht: Mannenstel voor co-ouderschap
Naam Z.
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap

Oproep

Gezocht: Mannenstel voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven