Gezocht: mannenstel in regio Haarlem voor co-ouderschap

Hoi papa’s,

Ik ben een vrouw van 36 jaar, ik woon met veel plezier in Haarlem en ik heb een uitdagende baan in de communicatie. In mijn vrije tijd spreek ik af met vriendinnen om samen te eten en spelletjes te doen, speel ik padel, hou ik van theater, lezen, wandelen en gewoon lekker buiten zijn.

Ik had altijd gedacht dat ik voor m’n 30e moeder zou worden, maar ik ben helaas niet de juiste man tegen gekomen met wie ik een gezin wil stichten. Co-ouderschap (op basis van 50/50 of 60/60) lijkt mij een hele mooie manier om deze wens in vervulling te laten gaan. Alle ouders maken net zoveel deel uit van het leven van het kind en het kind heeft niet alleen mij als voorbeeld en ouder, maar ook twee papa’s.

Wonen jullie in (de omgeving van) Haarlem en spreekt dit berichtje jullie aan? Dan hoor ik graag van jullie!

Groetjes,
S.

Gezocht: mannenstel in regio Haarlem voor co-ouderschap
Naam S.
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amstelveen, Amsterdam, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Randstad
Provincie Noord-Holland

Oproep

Gezocht: mannenstel in regio Haarlem voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven