Mannenhart(en) omg Amsterdam of Utrecht.

29 april 2019, laatste update 4 juni 2019
NaamSofie
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor plus, Co-ouderschap
Reageren viawensmoedersofie@hotmail.com
 829x bezocht sinds 29 april 2019

Oproep

Mannenhart(en) omg Amsterdam of Utrecht.

Op mijn pad naar het vervullen van mijn wens om moeder te worden, ben ik dichterbij dan ooit. Waar ik mijn traject startte door me in te schrijven bij een kliniek, weet ik inmiddels zeker dat een, of zelfs twee lieve vader(s) het leven van het kindje nog completer zullen maken. Hoewel ik ervan overtuigd ben dat ik het in mijn eentje alles kan geven wat het zich zou kunnen wensen, gun ik het de rijkdom van een of twee vader(s) die er ook voor hem/haar zijn, zodat het weet waar het vandaan komt en het zijn/haar identiteit en toekomst daarop kan bouwen.

De vorm staat wat mij betreft nog een beetje open – juist de combinatie van onze werelden en wensen zal moeten bepalen wat het beste zal werken voor ons beide/allen, en in het bijzonder voor het kindje. Wat ik belangrijk vind, is dat de vader(s) een actieve rol inneemt/nemen en ook zelf tijd doorbrengen met het kindje. Dat kan op vele manieren, van 1x per paar weken wat tijd met het kindje tot vaste dagen/momenten samen. Co-ouderschap is voor mij geen vereiste, maar bij een wens aan jouw/jullie kant zou ik ook dat willen overwegen. Ik denk graag in mogelijkheden.

Ik zou mezelf omschrijven als iemand met een positieve en realistische kijk op het leven. Ik leef volop, geniet en volg mijn dromen na. Ik heb best veel gereisd en ben gek op roadtrips. Ik heb een leuke baan als Projectmanager en vind het leuk te blijven ontwikkelen en leren over mezelf. In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden – denk aan etentjes, wijntjes, wandelingen op het strand of in het park etc. Ik haal veel energie uit mensen om me heen, ben nieuwsgierig en inlevend maar vind het af en toe ook lekker om een dagje op mezelf te zijn. Dan sport ik, dwarrel ik heerlijk door de straten van Amsterdam, stop ik voor koffie of rommel/kook ik lekker thuis. Ik heet trouwens Sofie! Ben bijna 35 jaar, en woon in Amsterdam.

Wat ik leuk zou vinden in een donor/vader/man in welke vorm dan ook is dat hij ook denkt in mogelijkheden, een beetje empathisch is en zichzelf goed kent. Leuk als je midden in het leven staat en ondernemend bent. Ik zou het prettig vinden als je/jullie jonger zijn dan 45 jaar. Qua locatie zou regio Amsterdam of Utrecht perfect zijn.

Mocht je je kunnen vinden in mijn bericht dan lijkt het me super leuk om in contact te komen. Voel je vrij alles te vragen wat je wilt – ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Zo helpen we elkaar op een bijzonder traject – op weg naar dat wondertje in ons leven.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>