Gezocht maatje voor een zaadje

30 juli 2019
NaamChantal
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor plus
ProvincieGelderland, Overijssel
Reageren viabamchan78@hotmail.com
 1.691x bezocht sinds 30 juli 2019

Oproep

Gezocht maatje voor een zaadje

Toen een vriendin dit uitkraamde, lag ik in een deuk… maar ja, het vat het wel goed samen!

In het kort over mij en wat ik zoek:
Ik, Chantal, ben een alleenstaande heteroseksuele 40 jarige spontane vollere blonde vrouw met groene ogen en een gemiddelde lengte uit Deventer.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur om te wandelen of bezig bij de paarden. Verder breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Hou ook wel van een gezelschapsspel op zijn tijd, bioscoop, brocante marktje & gezellig (uit)eten.

Heb alles voor elkaar; leuke baan, leuk huis, leuke lieve vrienden & familie. Alleen wil het in de liefde niet zo vlotten, na lang wikken en wegen gekozen om BAM te willen worden en het liefst met een donor plus.

Ik denk dat het belangrijk is voor het kind om te weten wie de vader is en ook de kans krijgt om een band op te bouwen. Voor mij betekent dat, dat je het kind ziet opgroeien, op bezoek komt, aanwezig bent bij speciale aangelegenheden, zoals bijv. verjaardagen. Samen activiteiten ondernemen lijkt me ook bandversterkend, en mocht het kind dat in de verre toekomst willen, dan evt. alleen op stap.

De opvoeding en zorgrol liggen bij mij. Dan nog als laatste, want zou het kort houden….
Iedereen is op zijn of haar manier aardig, sociaal enzovoorts, net als ik 😁😇 maar het gaat om de ‘klik’ en niet al te ver uit de buurt wonen is ook wel fijn.

Laten we snel met elkaar in contact komen als mijn oproep je aanspreekt: bamchan78@hotmail.com

P.S. Mocht je er andere ideeën op nahouden, dan samenwerking met een kliniek en een contract. Neem dan maar geen contact op…

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>