Gezocht: geweldige donor voor liefdevolle wensmoeder

Lieve potentiele donor,

Wat leuk dat je mijn bericht leest! Ik ben een alleenstaande vrouw (27) met een hele grote kinderwens.

Ik heb een leuke, uitdagende baan en hou van sporten, dieren, piano, natuur, en gezellige etentjes en borrels met vrienden en familie.
Verder heb ik een stabiel leven, enthousiast vangnet en mijn zaakjes goed op orde. Ik heb veel liefde te geven en kan niet wachten om moeder te worden.

Ik vind het belangrijk dat mijn toekomstige kindje contact op latere leeftijd kan opnemen met de biologische vader en informatie over hem kan opvragen.
Het zou leuk zijn als je ook voor die tijd interesse hebt, maar is zeker geen must.
Ik ben niet direct opzoek naar co-ouderschap.

Verder zou ik wel graag een check willen laten doen om zeker te weten dat je gezond bent en het donorschap in een contract willen vastleggen.

Stuur me dan gerust een berichtje en wie weet kunnen we binnenkort eens een drankje doen of een wandeling maken en kijken of het klikt.

Lieve groetjes,
J

Gezocht: geweldige donor voor liefdevolle wensmoeder
Naam Julia
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Gezocht: geweldige donor voor liefdevolle wensmoeder

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven