Gezocht: Eiceldonor om onze wens uit te laten komen

Wij zijn Kristopher en Dustin en zoals de titel al aangeeft, wij zoeken een lieve dame die bereid is een eicel te doneren zodat wij onze wens in vervulling kunnen laten gaan.

Eerst even iets over ons.

Kristopher is 32 en GZ-psycholoog en Dustin is 34 en fiscalist. Wij zijn al ruim 17 jaar bij elkaar. Al sinds het begin van onze relatie hebben wij een kinderwens gehad. Deze wens is groter geworden sinds wij getrouwd zijn. Helaas is het voor homomannen op dit moment niet eenvoudig. Er komen wel veranderingen aan op het gebied van wet- en regelgeving, maar niemand weet hoe lang dit nog gaat duren. Daarnaast zijn we al een aantal jaar bezig om hier invulling aan te geven.

Over het traject waar wij nu inzitten.

Maar er is hoop. In onze directe vrienden- en familiekring hebben wij een draagmoeder gevonden. Zij wilt echter niet de biologische moeder zijn. Vandaar onze oproep. Ben jij of ken jij een lieve dame die ons verder zou kunnen helpen om onze droom uit te laten komen? Wij zijn inmiddels aangemeld bij de Nij Geertgen kliniek. We horen graag van je.

Gezocht: Eiceldonor om onze wens uit te laten komen
Naam Kristopher en Dustin
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Eiceldonor

Oproep

Gezocht: Eiceldonor om onze wens uit te laten komen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven