Gezocht donorplus vader regio Eindhoven-Den Bosch

2 april 2019
NaamGezocht donor/donorplus vader(s)regio Eindhoven-Den Bosch
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor, Donor plus
RegioDen Bosch, Eindhoven
ProvincieNoord-Brabant
Reageren viaClaudiawens79@gmail.com
 711x bezocht sinds 2 april 2019

Oproep

Gezocht donorplus vader regio Eindhoven-Den Bosch

Mijn naam is Claudia,ik ben onlangs 40 jaar geworden en woon tussen Eindhoven en Den Bosch in.
Ik ben werkzaam als juf in het basisonderwijs . Dit werk doe ik met veel liefde, passie en plezier! Het is mooi om kinderen te helpen zich te ontwikkelen en op weg te helpen in het leven.

Ik heb al heel lang een kinderwens en ik geloofde dat dit wel op mijn pad zou komen. Echter soms lopen de dingen anders en daarom ga ik nu mijn wens achterna. Mijn verlangen naar een kindje is heel sterk. Ik heb veel liefde te geven. Ik zou spijt krijgen wanneer ik deze wens laat varen.

Vaak word ik omschreven als een lieve, pure, spontane en zorgzame vrouw. Ik ben een gevoelsmens.

Ik geniet van de fijne mensen om me heen, van de mooie reizen die ik maak, Ik vind het heerlijk dingen te ondernemen en bezig te zijn,

Ik ben op zoek naar een goed gevoel bij iemand. Ik wil dat de donor bekend is bij het kind. Het lijkt mij voor het kind fijn om te weten wie zijn of haar vader is/vaders zijn.
Graag wil ik het kind grotendeels zelf opvoeden,maar het lijkt me ook fijn wanneer de vader/vaders af en toe in beeld zijn.

Ik wil via deze weg benadrukken dat ik via zelfinseminatie zwanger wil raken. Niet op de natuurlijke manier. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand met bruin/donker haar omdat ik dat zelf ook heb. Voor mij is de leeftijdgrens van de donor rond de 45. De klik is uiteraard het belangrijkste.

Graag hoor ik van jou/jullie!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>