Gezocht: donor (+) voor liefdevol vrouwenstel in Gelderland

Lieve potentiële donor,

Wij zijn op zoek naar een donor die in de vorm van een donor + constructie onze kinderwens kan helpen vervullen.

Graag stellen wij ons even voor!
Wij zijn twee vrouwen van 31 en 33 jaar oud, werkzaam als verzorgende en arts. Inmiddels zijn wij ruim 8 jaar samen en sinds 2018 ook getrouwd. We wonen in een koophuis in Gelderland, samen met onze twee katten. Enkele eigenschappen waarin we ons herkennen: spontaan, ruimdenkend, creatief, recht door zee. In onze vrije tijd zijn we veel in de natuur te vinden, zowel op de fiets als wandelend. We zijn regelmatig bij vrienden om een biertje te drinken of een spelletje te spelen. We houden ervan om weekendjes weg te gaan en proberen volop te genieten van de kleine dingen in het leven. We denken dat een kindje ons leven helemaal compleet kan maken en kijken vol verlangen uit naar deze nieuwe fase in ons leven.

Dat zijn wij in een hele kleine notendop :).

Wij zijn op zoek naar een donor + constructie. We vinden het belangrijk dat onze donor eerlijk en betrouwbaar is, positief in het leven staat en openminded is. Voor ons houdt de donor + constructie in dat we graag willen dat de vader een (beperkte) rol krijgt in het leven van ons kind. Zelf denken we aan enkele contactmomenten per jaar waarin jullie elkaar kunnen zien en eventueel iets leuks met elkaar kunnen doen. Wij vinden het belangrijk dat ons kind weet wie jij bent en zullen vanaf zijn of haar geboorte vertellen over jouw rol. Vanzelfsprekend staan we open om de verschillende mogelijkheden met jou te bespreken.

Voor ons is het belangrijk om elkaar eerst beter te leren kennen en een relatie op te bouwen, alvorens we het donatie- en inseminatieproces in gang zetten. Wij willen de afspraken die wij maken, met behulp van een advocaat, vast laten leggen in een overeenkomst. Het is onze wens om voor een eventueel tweede kindje dezelfde donor te hebben.

Denk jij dat jouw wensen aansluiten bij de onze? Dan zouden we het ontzettend leuk vinden om met jou in contact te komen!

Liefs van ons.

Gezocht: donor (+) voor liefdevol vrouwenstel in Gelderland
Naam S en M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Gezocht: donor (+) voor liefdevol vrouwenstel in Gelderland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven