Gezocht: donor(+) of co-ouder(s) voor het leukste kind van Utrecht!

Hoi! Ik ben een vrouw van 39 en woon in Utrecht. Mijn wens om moeder te worden is er altijd al geweest en ik heb goed nagedacht over hoe ik die wens zelfstandig kan gaan vormgeven. Ik sta voor verschillende invullingen open, zowel met een donor als co-ouderschap. Een fijne match staat voorop. Een kindje zou door mij en mijn omgeving met veel liefde worden verwelkomd.

In de eerste plaats wil ik mijn kind een warm nest bieden met veel verbinding, liefde en plezier. Wat ik verder graag wil meegeven zijn waarden als authenticiteit, creativiteit/zelfexpressie en een open, compassievolle blik naar de wereld. Verder zou ik mijn kind vooral de ruimte geven om zelf te ontdekken wie hij of zij (of hen) is. Als hij/zij figuurzagen, paarden of raketten helemaal fantastisch blijkt te vinden, dan vind ik dat ook. Nu al benieuwd naar!

Voor mijn wens ben ik op zoek naar een donor(+) of co-ouder(s). Dat zijn nogal uiteenlopende invullingen, maar ik zie van beide opties de mooie kanten en ga vooral voor een match die goed voelt!

DONOR(+): ik vind het belangrijk dat het kind altijd weet wie de biologische vader is en dat er in ieder geval enig contact mogelijk is. Hoe vaak dat is en op welke manier vullen we samen in. Wat mij betreft kan de betrokkenheid variëren van 1 keer per jaar een bezoekje tot regelmatig iets leuks doen. Of een andere vorm; alles in overleg! De verantwoordelijkheid voor de opvoeding ligt in dit geval bij mij als moeder.

CO-OUDERSCHAP: bij een goede klik lijkt het me ontzettend mooi om met een co-ouder of co-ouders in gezamenlijkheid iets bijzonders en liefdevols van de opvoeding te maken. Dat we vanuit vriendschap samen optrekken en een vorm vinden die voor ons allemaal, met name voor het kind, een feestje is. Zo zie ik voor me dat we ook als compleet gezin tijd doorbrengen en elkaar supporten. De precieze invulling hangt uiteraard af van de wederzijdse wensen. Wel vind ik het belangrijk dat het kind, vooral de eerste jaren, iets meer bij mij als moeder kan zijn.

Dan nog wat weetjes over mij. Ik hou van: taal/lezen/schrijven, sporten (dansen, yoga, pilates), wandelen in de natuur, zon, etentjes, persoonlijke ontwikkeling, muziek, theater en goede gesprekken. Ik ben een gevoelsmens mét een analytische geest, hou van rust én gezelligheid, geniet van kleine dingen en bied graag een luisterend oor aan anderen.

Zie je raakvlakken? Dan hoor ik graag van je/jullie!

Gezocht: donor(+) of co-ouder(s) voor het leukste kind van Utrecht!
Naam Wensmoeder
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Gezocht: donor(+) of co-ouder(s) voor het leukste kind van Utrecht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven