Gezellige vlotte donor plus gezocht

Wij zijn 2 dames uit Twente van 39 en 31 jaar oud. We zijn bijna 6 jaar samen en hebben afgelopen jaar een woning gekocht en verbouwd. We hebben beide een vaste baan en de boel op orde.

Er is al langer sprake van een kinderwens. We hebben mensen uit onze omgeving benaderd en tot 5 maal toe hebben we een donor gevraagd die het niet aandurfde of bang was te emotioneel betrokken te raken. Terwijl daar in onze beleving wel ruimte voor is. Niet in de zin van co ouderschap maar wel in de rol zoals een oom deze kan vervullen.

Wij beseffen heel goed dat we niet zomaar wat vragen. Maar wij zijn ook de moeilijksten niet. We staan ook open voor donor +. We zouden het ook leuk vinden als een donor in beeld wil zijn en bijvoorbeeld wel op bezoek wil komen of zo nu en dan contact heeft met het kind.

– Wij zijn op zoek naar een gezonde man met slank postuur.
– Het liefst iemand die niet al te ver weg woont van omgeving twente.
– Die open staat voor zelfinseminatie.
– Waar geen ziekten in de familie zijn.
– En een donor contract wil tekenen.

Mocht je vragen hebben, mail ons gerust.

Groetjes H en M

Gezellige vlotte donor plus gezocht
Naam H&M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Almelo, Enschede, Hengelo, Zwolle
Provincie Gelderland, Overijssel

Oproep

Gezellige vlotte donor plus gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven